x Zoeken

Locaties praktijk

Lokatie Gezondheidscentrum Onder de Linden

De praktijk bevindt zich op de begane grond van het gezondheidscentrum onder de linden. Het gezondheidscentrum is gevestigd aan Onder de linden 21 te Arnhem.

Er zijn 2 ingangen (zie tekening). Volg de borden Rob Mattijssen Fysiotherapie. Neem bij de eerste wachtkamer tegenover de apotheek plaats.

Wanneer u met de auto komt, kunt u gratis parkeren bij het gezondheidscentrum. Indien geen plek: parkeren in de buurt is gratis.

Voor de avondpraktijk maakt u gebruik van ingang 1, u dient daar  aan te bellen zodat wij van afstand de deur voor u kunnen op enen.

Medisch Centrum Westerkade

De praktijk bevindt zich in het Medisch Centrum Westerkade. Het centrum is gevestigd aan de broekstraat 2  te Arnhem. ( kruispunt Westervoortse dijk en Rietgrachtstraat tegenover de Switch).

U kunt hier plaats nemen in de centrale wachtkamer die u ziet  als u binnenkomt.

Wanneer u met de auto komt, is er betaald parkeren in de broekstraat in de directe nabijheid  van het centrum. Op de Westervoortse dijk zijn met wat geluk  nog gratis parkeerplekken te vinden.

 

Openingstijden

Maandag: 8.00-18.00
Dinsdag: 11.00-21.00
Woensdag: 12.00-21.00
Donderdag: 11.00-19.00
Vrijdag: 8.00-18.00
Zaterdag: in overleg of bij spoed
Zondag: in overleg of bij spoed

Behandelingen alleen op afspraak.

Rob Mattijssen werkt

Op maandag ochtend, dinsdag en donderdag op Gezondheidscentrum Onder de Linden en op maandag middag en Vrijdag op Medisch Centrum Westerkade.

Hans Stegehuis werkt

Maandag middag, woensdag en vrijdag op Gezondheidscentrum Onder de Linden.

Tarieven

Bekijk tarieven

Declaratie

Indien u voor fysiotherapie verzekerd bent, declareert de praktijk de behandeling direct bij uw zorgverzekeraar. Voor restitutie bepalingen zie de polisvoorwaarden welke u hebt ontvangen van uw zorgverzekeraar.

Afspraak annuleren

Afspraken kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos afzeggen. Binnen 24 uur wordt de behandeling in rekening te brengen.

Wilt u een afspraak annuleren bel dan naar 061881348 of 0268700127.

Meer info

Voor meer informatie kunt u terecht op www.defysiotherapeut.com en op de website van uw zorgverzekeraar. Een onafhankelijk vergelijkingssite is zorgwijzer.nl.