x Zoeken

Samenwerking

Ik hecht  veel waarde aan uitwisseling van kennis en expertise. Om  mijn patiënten nog beter en vollediger te kunnen behandelen en  te begeleiden werk ik regelmatig samen met diverse deskundige collega’s uit verschillende disciplines. Zowel in het gezondheidscentrum Onder de Linden, medisch centrum de Westerkade als erbuiten. Ook onderzoek/behandel ik patiënten indien nodig samen  met andere collega’s. Mijn ervaring is dat samen  kijken over de grenzen van de  verschillende vakgebieden een completer beeld laat zien van de patiënt en zijn klachten.

Fysiotherapie & Acupunctuur Arnhem

 

Sinds 2003 werk ik  samen met verschillende  praktijken in Arnhem-Noord onder de naam Fysiotherapie & Acupunctuur Arnhem. Uitwisseling van kennis en kunde en het bieden van kwalitatief goede zorg aan onze cliënten staan hierin centraal. Wij vinden het van belang dat de patiënt hierin persoonlijke zorg en aandacht krijgt.  De samenwerking heeft in juni 2013 een verdere verdieping gekregen. Met  Tineke Oostijen. Ilse Tomassen en Ingrid Joosten werk ik  gezamenlijk vanuit gezondheidscentrum Onder de Linden. Dit biedt  de kans om direct gezamenlijk patiënten te onderzoeken en te behandelen.

Kijk voor meer informatie over de samenwerking:
www.fysiotherapiearnhem.nl

 

De Kruisbestuiving van Acupunctuur en Manueel Therapie

Rob Mattijssen en Tineke Oostijen werken al vele jaren intensief samen bij de behandeling van hun patiënten, ze combineren Manueel therapie en Acupunctuur. Door de achtergronden van beide behandelaars

Gezondheidscafé

​Binnen het gezondheidscentrum ben ik betrokken bij de organisatie en tot standkoming van het gezondheidscafé. Het gezondheidscafé is een open inloopavond voor geïnteresseerde wijkgenoten, patiënten, collega’s en andere belangstellenden. Dit wordt 6x per jaar georganiseerd.  Het bestaat uit lezingen , workshops of een film. Er wordt informatie gegeven  over actuele thema’s  vaak vanuit verschillende disciplines met  de bedoeling om hier met elkaar over in gesprek te komen.  Voor het komende programma kijk op www.gezondheidscentrumonderdelinden.nl/gezondheidscafe

 

Mime-Fullness

Met Sjoerd Schwibettus werkte ik de afgelopen 8 jaar binnen Artez Arnhem met groepen uit de theaterfaculteit om op de werkvloer, in de studio, opnieuw te leren omgaan met eigen houding-expressie-evenwicht en het ontdekken van bewegingsmogelijkheden.

Mime-Fullness is een samenwerking vanuit mime en fysio:  Sjoerd Schwibettus, mimeacteur, theatermaker, docent en Rob Mattijssen, manueelfysiotherapeut, gaan samenwerken in een keten met een dynamische groepstraining.

Onder de naam mime-fullness en theater motionlab wordt dit programma in  2018 aangeboden.

Voor meer informatie zie: http://www.mime-fullness.nl

 

Links

 

 

 

Rian van Zandwijk   Psychologische hulpverlening   http://www.praktijkeenenal.nl

Tineke Oostijen   Acupunctuur   http://www.praktijksonsbeek.nl

Ilse Tomassen   Acupunctuur   http://www.acupunctuur-arnhem-oosterbeek.nl

Ingrid Joosten   Psychosomatisch fysiotherapeut   http://psychosomatiekarnhem.nl

Swaters en Kremer    Tandartsen    https://www.swaterskremer.nl

Pim de Neef   Fysiotherapeut   http://www.fysiotherapieschaarsbergen.nl

Maartje Mouchart   Podotherapeut    http://www.podotherapie-arnhem.nl

Nina Weiss   Leefastijlarts    https://www.ninaweiss.nl

Hiske Dooper Pilates coach   http://www.kinected.org

Thymo van der Meijden   Webdesign   http://www.dermeijden.nl

Yvonne Evers   Schilderijen/schilderles   http://www.yvonneevers.nl/home/

Carolien Evers   Mode/design   http://www.bedtimeforbonzo.nl

NVMT   http://www.nvmt.nl

KNGF   http://www.kngf.nl

Crafta   Cranio Faciaal Therapie   http://www.crafta.nl